Jaunumi:

Atpakaļ
Madara Daudziņa-Šuktere, 05.09.2023 15:29

Turpinās uzņemšana doktora studiju programmās

Līdz 21. septembrim Liepājas Universitātē turpinās uzņemšana doktora studiju programmās “Valodu un literatūras studijas” un “E-studiju tehnoloģijas un pārvaldība”. Pieteikties doktora studijām iespējams gan elektroniski, izmantojot saiti e.liepu.lv/doktorantura, gan klātienē 217a. telpā, Lielā ielā 14.

Iesniedzamie dokumenti:

  • pases vai personas apliecības kopija;
  • augstāko (bakalaura līmeņa) izglītību apliecinošs dokuments (kopija);
  • maģistra grāda vai tam pielīdzinātu augstāko izglītību apliecinošs dokuments (kopija);
  • maģistra grāda vai tam pielīdzinātu augstāko izglītību apliecinoša dokumenta sekmju izraksts (kopija);
  • reflektanta dzīves gājums (Curriculum Vitae);
  • ja nepieciešams - vārda/ uzvārda maiņu apliecinošs dokuments (Laulības apliecība vai Dzimtsarakstu nodaļas izziņa);
  • ja pretendents izglītību ieguvis ārvalstīs - Akadēmiskās informācijas centra izziņa par ārvalstīs iegūtā izglītības dokumenta atbilstību Latvijas piešķirtajam izglītības dokumentam vai grādam;
  • reģistrācijas maksājuma (40,00 EUR) apliecinošs dokuments (izraksts no bankas konta);
  • iestājpārbaudījumam nepieciešamie materiāli.

Piesakoties studijām elektroniski, pretendents pievieno skenētus dokumentus elektroniskajā pieteikuma anketā e.liepu.lv/doktorantura, un līdz studiju līgumu slēgšanai uzrāda visu dokumentu oriģinālus, pievienojot vienu fotokartīti (3x4 cm). Ja studiju līgums tiks parakstīts attālināti ar eParakstu, reflektants pirms studiju līguma slēgšanas uz e-pastu madara.daudzina-suktere@liepu.edu.lv nosūta augstāk minēto dokumentu kopu, parakstītu ar drošu elektronisko parakstu.

Iestājpārbaudījumi ir paredzēti klātienē 25. septembrī, bet līgumu slēgšana no 26. līdz 28. septembrim (klātienē vai attālināti, izmantojot drošu elektronisko parakstu).

Iestājpārbaudījumi: 

  • doktora studiju programmā “E-studiju tehnoloģijas un pārvaldība”referāts (10 līdz 15 lpp. apjomā) par izvēlēto pētniecisko tematu vai problēmu e-studiju tehnoloģijās vai e-studiju pārvaldībā vai zinātniskā publikācija izvēlētajā virzienā (inženierzinātnes un tehnoloģijas vai sociālās zinātnes) un pārrunas par izvēlētās pētnieciskās problēmas aktualitāti un sociālo nozīmīgumu, darba pieredzi un zināšanām (papildu informācija – programmas direktore prof. Anita Jansone, anita.jansone@liepu.lv);
  • doktora studiju programmā “Valodu un literatūras studijas” – referāts par potenciālā pētījuma tēmu, pārrunas par referātu un eksāmens svešvalodā (angļu, vācu vai franču valodā) (papildu informācija – programmas direktore prof. Diāna Laiveniece, diana.laiveniece@liepu.lv).

Papildu informācija: madara.daudzina-suktere@liepu.edu.lv, tālr. 22026079.