Jaunumi:

Atpakaļ
Karlīna Mikne | Sabiedrisko attiecību daļa, 26.03.2014 00:00

Liepājas Universitāte aicina apmeklēt Informācijas dienu

29. martā plkst. 11:00 – 14:00 Liepājas Universitātē (LiepU), Lielajā ielā 14, notiks Informācijas diena, kurā būs iespējams iepazīties ar universitātes studiju piedāvājumu, saņemt atbildes uz dažādiem jautājumiem par studiju saturu un procesu, kā arī vērot dažādu specialitāšu studentu zināšanu pielietojumu praksē.


Informācijas dienas atklāšana norisināsies plkst. 11:00 – 11:30 pie Liepājas Universitātes, kur būs iespēja dzirdēt studentu, absolventu un ārzemju studentu viedokli par LiepU, skatīties studiju programmas „Dizains” studentu darbu izstāde „DARBI – neDARBI” un vērot LiepU Tautas deju kolektīva „Banga” priekšnesumus. Ikvienam Informācijas dienas apmeklētājam būs unikāla iespēja, izmantojot studiju programmas „Dizains” 2. kursa studentu izstrādāto maketu, iesaistīties studiju programmas „Mehatronika” studenta auto virsbūves dizaina veidošanas procesā.


Lai iepazītu Liepājas Universitāti, apmeklētāji varēs tikties ar fakultāšu dekānēm, studiju programmu direktoriem, mācībspēkiem, kā arī studentiem.


Humanitāro un mākslas zinātņu fakultātes dekānes Zandas Gūtmanes uzrunu un stāstījumu par studijām varēs noklausīties plkst. 11:30 – 11:45 2. stāva foajē. Pēc tam ikvienam būs iespēja uzdot sev interesējošus jautājumus, kā arī praktiski darboties studiju virzienu „Māksla” un „Valodas un kultūras studijas, dzimtās valodas studijas un valodas programmas” sagatavotajos uzdevumos. Paralēli visām aktivitātēm studiju programmas „Jauno mediju māksla” students kopā ar studiju programmas „Komunikācijas vadība” studentu veidos sižetu par Informācijas dienu.


Ar Vadības un sociālo zinātņu fakultātes studiju piedāvājumu varēs iepazīties 3. stāva foajē, kur darbosies studiju virzienu „Vadība, administrēšana un nekustamo īpašumu pārvaldība” un „Viesnīcu un restorānu serviss, tūrisma un atpūtas organizācija” studenti, studiju programmu direktori un mācībspēki. Tie, kuriem interesē šie studiju virzieni aicināti plkst. 11:45 – 12:00 noklausīties dekānes Ineses Lūsēnas – Ezeras uzrunu un stāstījumu par studiju iespējām.


Savukārt plkst. 12:00 – 12:15 4. stāvā, aktu zālē topošos studentus uzrunās un ar Pedagoģijas un sociālā darba fakultātes studiju piedāvājumu iepazīstinās dekāne Ilze Miķelsone. Paralēli dažādām aktivitātēm interesentiem būs iespēja iepazīties ar vienu no Pedagoģijas un sociālā darba fakultātes studiju virziena „Veselības aprūpe” piedāvājumu un darboties praktiski Liepu Mūzikas terapijas centrā, 121. telpā, kā arī Logopēdijas centrā, 138. telpā, būs skatāma studiju programmas „Logopēdija” studentu izstāde, kurā aplūkojami valodas traucējumu korekcijas materiāli un logopēdiskās spēles  pirmsskolas un skolas vecuma bērniem ar runas un valodas traucējumiem.

Dabas un inženierzinātņu fakultāte 4. stāvā, aktu zālē, Informācijas dienas apmeklētājiem piedāvās iespēju strādāt darbnīcā „Veido bateriju pats!”, kā arī vērot  Lego Mindstrom robotu un Kinect sensora demonstrācijas. Plkst. 12:15 – 12:30 dekāne Anita Jansone interesentus iepazīstinās ar fakultātes studiju piedāvājumu.


Plkst. 11:00 – 14:00 4. stāva foajē būs pieejamas konsultācijas par uzņemšanas noteikumiem, studiju maksām un kredītiem. Mūžizglītības nodaļas pārstāve informēs par aktualitātēm mūžizglītības piedāvājumā, bet Ārzemju sakaru daļa iepazīstinās ar Erasmus studentu mobilitātes iespējām.


Pasākumā ikvienam apmeklētājam būs iespēja piedalīties izlozē un balvā saņemt dāvanu kartes uz Liepājas Olimpiskā centra Baseins & SPA kompleksu,  biļetes uz Liepājas teātra izrādi vai dāvanu karti no kokteiļbāra „Red Sun buffet”. Izlozē varēs piedalīties ikviens, kurš būs iepazinis visus Liepājas Universitātes studiju virzienus un saņēmis parakstu no katra studiju virziena pārstāvja pēc dotā uzdevuma izpildes.