Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece, 28.07.2023 13:57

Papilduzņemšanā no 8. līdz 22. augustam ir budžeta vietas

No 8. līdz 22. augustam Liepājas Universitātē notiek papilduzņemšanas bakalaura un maģistru studiju programmās.

Brīvas budžeta vietas šobrīd ir sekojošās bakalaura studiju programmās:

“Informācijas tehnoloģijas”, “Vides inovāciju tehnoloģijas”, “Viedās tehnoloģijas un mehatronika”, “Baltu valodas, kultūra un komunikācija”, “Eiropas valodu un kultūras studijas”, "Logopēdija", “Pirmsskolas skolotājs” (pirmā līmeņa augstākās izglītības programma), “Sākumizglītības skolotājs”, “Sociālais darbinieks”. Studiju programma “Skolotājs” aicina izvēlēties vienu no apakšprogrammām un studēt par angļu valodas, matemātikas, datorikas, dizaina un tehnoloģiju, latviešu valodas un literatūras vai dabaszinību un ģeogrāfijas skolotāju.

Brīvas budžeta vietas šobrīd ir sekojošās maģistra studiju programmās: “Ekotehnoloģijas”, “Jaunie mediji un audiovizuālā māksla”, “Informācijas tehnoloģijas” un "Izglītības zinātnes".

Laba izvēle var būt arī neklātienes studijas. Papilduzņemšanā neklātienes studentus aicina sekojošas bakalaura studiju programmas:

“Sākumizglītības skolotājs”, “Pirmsskolas skolotājs”, “Sociālais darbinieks”, “Skolotājs” (iepriekš minētajās apakšprogrammās), “Kultūras vadība”, “Tūrisma un rekreācijas vadība” un “Biznesa un organizācijas vadība”. Neklātienes studijās aicina maģistra studiju programma “Mākslas terapija”.

Neklātienes studijas notiek sesiju veidā, viena sesija klātienē ilgst no pirmdienas līdz piektdienai, sestdienai vai svētdienai. Studiju gadā kopā ir piecas/sešas sesijas. Savukārt studiju programmā “Biznesa un organizācijas vadība” neklātienes studijas notiek katras otrās nedēļas piektdienā un sestdienā.

Atgādinām, ka vienmēr pastāv iespēja izvēlēties maksas studijas sev interesējošajā studiju programmā. Studiju maksas šeit:

https://www.liepu.lv/lv/1133/pamatstudijas

https://www.liepu.lv/lv/265/magistrantura

Ja ir jautājumi, zvani 26190339.

Nekautrējies, studē Liepājas Universitātē!