Jaunumi:

Atpakaļ
Kristīne Milberga | Sabiedrisko attiecību daļa, 16.06.2014 00:00

Liepājas Universitātē notiek vasaras izlaidumi

20., 27. jūnijā un 3., 4. jūlijā Liepājas Universitātē (Lielā iela 14), aktu zālē, notiks 2013./2014. studiju gada vasaras izlaidumi, kuros diplomus saņems vairāk nekā 250 bakalaura un maģistra studiju programmu absolventi.


20. jūnijā plkst. 12.00 diplomus saņems Dabas un inženierzinātņu fakultātes absolventi, bet 27. jūnijā plkst. 12.00 – Humanitāro un mākslas zinātņu fakultātes. Vadības un sociālo zinātņu fakultātes izlaidumi notiks 3. jūlijā plkst. 11.00 un 15.00. Vasaras izlaidumi noslēgsies 4. jūlijā, kad plkst. 12.00 un 15.00 diplomus saņems Pedagoģijas un sociālā darba fakultātes absolventi.


Profesionālās studiju programmas "Komunikācijas vadība" 4. kursa students Kristaps Priede, gatavojoties bakalaura darba aizstāvēšanai un gaidot izlaidumu, dalās pārdomās: „Sajūtas ir divējādas. Protams, liels prieks, ka bakalaura darbs ir uzrakstīts un līdz LiepU absolvēšanai palicis vēl tikai nedaudz. Liekas, ka vēl nesen iesniedzu dokumentus, lai uzsāktu mācības, bet laiks paskrējis nemanot. Tomēr, neskaitot to, ka vēl viens milzīgs solis manā dzīvē būs pieveikts, nedaudz baida mans dzīves turpmākais ceļš. Ir daudz jautājumu, uz kuriem vēl meklēju atbildes – vai iegūtais bakalaura grāds manā dzīvē spēlēs lielu lomu, vai atradīšu darbu vēlamajā profesijā. Lai kā arī būtu, nezaudēšu optimismu un zinu, ka ja pats absolvents izmantos ne tikai universitātē iegūtās zināšanas, bet arī centīsies sevi pierādīt darbos, tad darbu atrast nebūs problēma. Domāju arī par tālākām studijām, maģistra grāda iegūšanu, pašlaik jau strādāju vienā no reģionālajām televīzijām (mērķis ir kāda no nacionālajām televīzijām) un zinu, ka esmu izvēlējies īsto profesiju!”


Izlaidumu grafiks pieejams Liepājas Universitātes mājas lapā, sadaļā „Studentiem/Izlaidumi, valsts/gala pārbaudījumi”