Jaunumi:

Atpakaļ
Dace Medne, 02.02.2024 13:23

Rektores vēstule Dienesta viesnīcā dzīvojošajiem studentiem

LiepU Dienesta viesnīcas studējošie!

Vēlos Jūs informēt par padarītajiem darbiem Dienesta viesnīcā, kas paveikti kopš publiskās vēstules, ko nosūtījām Jums 2023. gada 28. decembrī. Dienesta viesnīcas apsaimniekotāji ir veikuši solītos uzlabojumus. Par to pārliecinājāmies 2024. gada 25. janvārī, tiekoties Dienesta viesnīcā kopā ar apsaimniekotajiem, LiepU Studentu pašpārvaldi un LiepU administrācijas pārstāvjiem. Apsaimniekotāji tikšanās reizē iepazīstināja ar paveiktajiem darbiem un uzlabojumiem, kurus, ceru, Jūs redzat un sajūtat savā ikdienā. Kopīgiem spēkiem esam soli pa solim veidojuši pozitīvas izmaiņas gan komunikācijā, gan sadarbībā, gan dzīves kvalitātē.

Turpinot attīstīt labklājību Dienesta viesnīcā, esam noteikuši nākamos soļus uzlabojumiem, un nākamo apsekojuma termiņu esam savos kalendāros iezīmējuši 11. martu. Šajā posmā turpināsim sekot līdzi uzlabojumu progresam, ieklausoties Jūsu vēlmēs un vajadzībās. Mūsu mērķis ir veidot Dienesta viesnīcu, kurā Jūs jūtaties ērti un droši. Mūsu savstarpējas komunikācijas veicināšanai esam izveidojuši vietni LiepU mājas lapā, kurā Jūs esat aicināti atsauksmes, ierosinājumus vai informēt par problēmsituācijām saistībā ar Dienesta viesnīcu. Par katru saņemto ziņu sniegsim Jums atgriezenisko saiti. 

Mēs esam pateicīgi par Jūsu pacietību, ieinteresētību un atsaucību. Rektorāta vārdā apliecinām, ka turpināsim aktīvi strādāt, lai jūsu ikdienas dzīve Dienesta viesnīcā būtu pēc iespējas ērtāka un drošāka. Dalieties ar savām atsauksmēm un ierosinājumiem, jo Jūsu viedoklis mums ir nozīmīgs.

Vēlot radošu semestra sākumu,

rektore Dace Medne