Jaunumi:

Atpakaļ
VARAM, 30.01.2024 15:33

Par zinātniski pētniecisko darbu konkursu studentiem

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (VARAM) Eiropas Savienības Vides un klimata pasākumu programmas LIFE 2018. – 2020. gada integrētā projekta “Atkritumi kā resursi Latvijā – Reģionālās ilgtspējas un aprites veicināšana, ieviešot atkritumu kā resursu izmantošanas koncepciju” (LIFE Waste To Resources IP, projekta Nr. LIFE20 IPE/LV/000014) (projekts) ietvaros organizē zinātniski pētniecisko darbu konkursu (konkurss) studentiem ar mērķi veicināt izpratni par problēmjautājumiem, izaicinājumiem pārtikas un bioloģisko atkritumu apsaimniekošanas nozarē un tajā iesaistītajām pusēm Latvijā un meklēt jaunus un inovatīvus risinājumus pārtikas un bioloģisko atkritumu novēršanai un apsaimniekošanai.

Konkursā aicināti piedalīties Latvijas augstākās izglītības iestāžu 1. līmeņa, 2. līmeņa, bakalaura un maģistra studiju programmu studenti, kuru pētnieciskā darba tēma ir par pārtikas vai bioloģisko atkritumu novēršanas un apsaimniekošanas jautājumiem. Pieteikšanās konkursam ir līdz 2024.gada 14.aprīlim.

Plašāka informācija par konkursu pieejama projekta tīmekļvietnē https://wastetoresources.varam.gov.lv/.

Jautājumu gadījumā aicinām sazināties ar VARAM Vides aizsardzības departamenta LIFE integrētā projekta ieviešanas nodaļas vecāko eksperti Sandiju Svarupu, e-pasts sandija.svarupa@varam.gov.lv, tālrunis 66016785.