Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece, 25.01.2024 13:28

LiepU pārstāvji novērtē uzlabojumus Dienesta viesnīcā

Liepājas Universitātes Attīstības direktora pienākumu izpildītājs Uldis Drišļuks un Saimniecības daļas vadītāja Agate Pirktiņa kopā ar Studentu padomes priekšsēdētāju Niklāvu Oļševski apmeklēja Liepājas Universitātes Dienesta viesnīcu, lai kopā ar apsaimniekotāju pārstāvjiem novērtētu pēdējā laikā veiktos uzlabojumus.

Izstaigājot visus ēkas stāvus, komisija secināja, ka ir novērsti defekti, par kuriem studenti sūdzējās, kā arī uzlabots Dienesta viesnīcas vispārējais stāvoklis. Protams, ir vēl jāpabeidz pilnībā remonta darbi, kā arī darbi, kas saistīti ar ventilācijas sistēmas uzlabošanu, taču tas ir laikietiplīgs process.

Erasmus+ apmaiņas students Pjērs no Francijas, kurš dzīvo Dienesta viesnīcā, atzīst, ka sadzīves apstākļi ir uzlabojušies un dzīve šeit viņu apmierina.

Uldis Drišļuks atgādina, ka Liepājas Universitātes mājaslapā (liepu.lv) studentiem ir iespējams atstāt savu sūdzību vai ieteikumu par apstākļiem Dienesta viesnīcā (https://www.liepu.lv/lv/291/dienesta-viesnica). Nākošā komisijas vizīte, lai redzētu, kā noris uzlabošanas darbi, paredzēta martā.