Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece, 24.01.2024 15:34

Liepājas Universitātē aizvadīti ziemas izlaidumi

Trešdien, 24. janvārī, svinīgā gaisotnē Liepājas Universitātē aizvadīti ziemas izlaidumi, kuros diplomu par augstāko vai pirmā līmeņa augstāko izglītību saņēma gandrīz simts absolventi.

Liepājas Universitātes rektore Dace Medne, sveicot absolventus, vēlēja: “Šie ir vēsturiski izlaidumi, jo turpmāk mūsu diplomi būs citi. Tāpēc vēlu, lai šie diplomi un šie svētki paliek sirdī. Izglītība ir līdzeklis tālākai izaugsmei, aicinu pārdomāt ceļu nākošajā izglītības līmenī un novēlu, lai Jums pietiek drosme sapņot un savus sapņus īstenot!”

Pedagoģijas un sociālā darba fakultātes absolventus sveica dekāne Maija Ročāne, uzsverot, ka Liepājas Universitāte ir vieta, kur atgriezties, bet absolventi atzina, ka ir izdarīts liels darbs – studijas ir kā maratons, kur kādā kontrolpunktā kāds pazūd, bet citā uzrodas klāt kāds no jauna. Prieku rada fakts “mēs to izdarījām!”

Vadības un sociālo zinātņu fakultātes studiju programmas “Biznesa un organizācijas vadība” direktore Diāna Līduma izteica pārliecību, ka absolventi ir saņēmuši atbildes uz saviem “kāpēc” un pauda prieku par viņu pieņemto izaicinājumu studēt.

Izlaidumā skanēja ne tikai valsts un universitātes himna. Apzinoties mirkļa vienreizīgumu un svarīgumu, klātesošie kopīgi dziedāja Liepājas himnu “Pilsētā, kurā piedzimst vējš”.  Nākošie izlaidumi Liepājas Universitātē būs vasarā, kad četrās fakultātēs kopā diplomus par augstāko izglītību saņems vismaz divi simti absolventu.