Jaunumi:

Atpakaļ
Dace Medne, 28.12.2023 14:39

Rektores vēstule studentiem par situāciju Dienesta viesnīcā

Sveicināti, cienījamie studenti!

Jaunā gada gaidās un ar panākumu novēlējumiem vēlos uzrunāt studentus, kuri dzīvo Dienesta viesnīcā.

Rektorāta vārdā vēlos apliecināt, ka esam sākuši darbu, lai novērstu nepilnības LiepU Dienesta viesnīcā. Vēl šogad veicām konkrētus pasākumus, lai nākamajā gadā Jūs varētu sajust uzlabojumus.

Mūsu tikšanās ar viesnīcas apsaimniekotājiem, kura notika 28. decembrī, bija produktīva. Tika identificētas jomas, kurās nepieciešami steidzami uzlabojumi, piemēram, higiēnas standarti un kosmētiskie remontdarbi, kā arī izklāstīti konkrēti nākotnes plāni.

Mūsu līdzšinējā sadarbība ar viesnīcas pārvaldniekiem ir vērsta uz turpmāku attīstību un primāro uzlabojumu veikšanu publiskajās telpās, lai Jūs varētu justies droši un dzīvot atbilstošos apstākļos. Mēs saprotam, ka būtiskie uzlabojumi, kas vērsti uz ilgtermiņa labumu, no apsaimniekotāja prasa laiku un ieguldījumus, bet esam apņēmušies nodrošināt, lai Jūs varētu dzīvot labākos apstākļos. Esam sākuši aktīvu darbu un pārrunas ar pārvaldniekiem, lai izstrādātu attīstības plānu. Plānojam kopā ar LiepU Studentu pašpārvaldes pārstāvjiem 22. janvārī apmeklēt Dienesta viesnīcu, lai pārliecinātos par jau veiktajiem primārajiem uzlabojumiem.

Pateicos jums par izpratni un uzticību. Mēs turpinām strādāt, lai Jūsu ikdienas dzīve Dienesta viesnīcā uzlabojas.

Panākumiem bagātu Jauno gadu!

Rektore Dace Medne