Jaunumi:

Atpakaļ
Inta Kulberga, 18.12.2023 16:04

Liepājas Universitātē bakalaura darbu pētījumu rezultātus prezentē jaunie uzņēmumu un personāla vadītāji

Šī gada 15.decembrī savus bakalaura darba rezultātus aizstāvēja Liepājas Universitātes Vadības un sociālo zinātņu fakultātes profesionālā bakalaura studiju programmas “Biznesa un organizācijas vadība” nepilna laika studenti.


Studējošie prezentēja pētījumu rezultātus par dažādu gan ar Liepājas valstspilsētu, gan Dienvidkurzemes novadu saistītiem uzņēmumiem, to darbības attīstību, piemēram, Liepājas Jahtu ostas “LSEZ Liepaja Marina”, SIA “AirBaltic Training”, SIA “PILAT REAL ESTATE”, SIA “Timberteh”, u.c., savukārt, par ļoti aktuāliem cilvēkresursu pārvaldības jautājumiem tika prezentēti empīrisko pētījumu rezultāti militārās iestādēs LR NBS struktūrvienība un Zemessardzes 4. Kurzemes brigāde.


Bakalaura darbu aizstāvēšanas komisijā savu darbu apzinīgi un profesionāli pildīja Gints Girņus (SIA “IG BALT TRADE” līdzīpašnieks, komisijas priekšsēdētājs), Elans Strazdiņš (LSEZ pārvaldnieka vietnieks attīstības jautājumos), Inese Rodčenkova (SIA “TOLMETS” transporta loģistikas vadītāja), Inta Kulberga (Liepājas Universitātes Vadības un sociālo zinātņu fakultātes dekāne) un Diāna Līduma (Liepājas Universitātes profesionālā bakalaura studiju programmas “Biznesa un organizācijas vadība” direktore).  

 
Komisijas priekšsēdētājs Gints Girņus atzīst, ka: “Ar katru reizi bakalaura darbu pētījumi kļūst arvien sarežģītāki un interesantāki, topošie profesionālie vadītāji iedziļinās aktualitātēs līdz pat ļoti precīzām niansēm, apvienojot aktuālos pētījumus teorijā un praktiskajā darbībā.”


Savukārt programmas direktore Diāna Līduma uzsver, ka: “Valsts pārbaudījumu komisija ļoti pozitīvi ir novērtējusi šā gada tēmu dažādību no pat zaļās cilvēkresursu vadības un darbinieku piesaistības uzņēmumam līdz pārdošanas apjoma paaugstināšanas iespējām un otrreizēji izmantojamās koksnes resursu izmantošanai ražošanā. Ir patīkami, ka studenti ir gatavi diskutēt par saviem pētījumiem un īpaši iepriecina savstarpējas sadarbības iespējas starp studentiem un uzņēmējiem. Ceram arī uz turpmāku pozitīvu sadarbību pētījumu problemātikas izpētē gan ar komersantiem, gan komisijas darbā.”