Jaunumi:

Atpakaļ
Svetlana Lanka, 20.10.2023 17:07

Studiju virziena “Sociālā labklājība” studenti gūst pieredzi Polijā

No 16. līdz 20. oktobrim Liepājas Universitātes studiju virziena ‘’Sociālā labklājība’’ studenti un mācībspēki piedalījās kombinētā intensīvā programmā (BIP) “Kā stereotipi un diskriminācija veido mūsu ikdienu. Daudzveidība un iekļaušana praksē”, kuru nodrošina WSB Universitāte (Polija, Krakova).

Lektore Svetlana Lanka saka: “Programma nodrošināja interaktīvas virtuālās sesijas, pārdomas rosinošas diskusijas un sadarbību grupu projektos, vienlaikus veidojot ilgstošas attiecības ar citu valstu dalībniekiem – Lietuva, Rumānija, Kirgizstāna, Kazahstāna. Programma iekļāva tādas tēmas kā dizaina domāšana, darbu ideju laboratorijās, veidojot prototipu ikvienas personas iekļaušanās sabiedrībā sekmēšanai. Studenti atzīmē, ka šī ir lieliska pieredze angļu valodas nostiprināšanai, attiecību un sadarbības prasmju pilnveidei ar citu valstu studentiem. Arī mācībspēkiem šī ir lieliska iespēja jaunu kontaktu veidošanai un turpmākas sadarbības plānošanai.”

Liepājas Universitātes mācībspēki ir pārliecināti, ka šī programma studentiem dod iespēju kļūt par pozitīvu pārmaiņu aģentu savos akadēmiskajos un  turpmāk arī profesionālajos centienos.