Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece, 20.10.2023 10:24

Uldis Drišļuks savā dzimtajā skolā stāsta par studiju iespējām Liepājas Universitātē

Talsu 2. vidusskolā ir aizvadīta augstskolu diena, kurā uz savu dzimto skolu devās Liepājas Universitātes Vadības un sociālā darba fakultātes lektors Uldis Drišļuks, lai iedvesmotu, stāstītu par studiju iespējām Liepājas Universitātē, radošajiem izaicinājumiem un karjeras iespējām.

Uldis Drišļuks dalās iespaidos: “Tas bija arī emocionāli pacilājoši pēc tik daudz gadiem atgriezties savā skolā, redzēt klases telpu, kurā pirms gadiem pats pavadīju lielu daļu savas jaunības. Talsu 2. vidusskolā tu neej vienkārši, lai stāstītu par studiju programmu – tu ienes daļu no savas ikdienas pieredzes. Es ceru, ka šī pieredze iedvesmos daudzus jauniešus sākt savu ceļu. Stājoties klases priekšā, man atmiņā spilgti atausa tās dienas, kad es pats sēdēju skolas solā un sapņoju par nākotni. Tagad man bija iespēja atgriezties skolā kā Liepājas Universitātes bakalaura studiju programmas “Kultūras vadība” direktoram un piedāvāt viņiem izvēli viņu nākotnei.”

Priecē, ka ne tikai Liepājas Universitātes studenti apciemo savas bijušās skolas, lai dalītos iespaidos par studijām, bet to dara arī mācībspēki.