Jaunumi:

Atpakaļ
Maija Ročāne, 13.10.2023 15:37

Projektā spriež par inovatīvu pieeju svešvalodu apguvē

No 13. līdz 15. oktobrim Liepājas Universitātē notiek Erasmus +  projekta "Tradīcijas un mūsdienīgums - valodā un sabiedrībā" (angļu: “TRAM – Tradition and Modernity – in language and society”) aktivitātes.

Projekta fokusā ir mūsdienīgu un inovatīvu pieeju svešvalodu apguvē izstrādāšana, izmantojot muzejpedagoģijas sniegtās iespējas. Projektā ir aktīvi iesaistījušies Liepājas Universitātes Pedagoģijas un sociālā darba fakultātes programmas "Sākumizglītības skolotājs" 1. kursa studentes.

Aktivitātes šonedēļ norisinās arī Oskara Kalpaka Liepājas 15.vidusskolā un interjera muzejā “Hoijeres kundzes viesu nams”. Projekts sniedz iespēju kopīgi gan skolotājiem, gan skolēniem, gan arī augstskolu pasniedzējiem no dažādām valstīm, sadarbojoties ar muzejpedagogiem, radīt jaunas idejas.


Projektā ir iesaistījušies arī Kontiolahti vidusskola (Somija), Vasvāras mākslas muzejs (Ungārija),Kadriorgas mākslas muzejs (Igaunija), Vestfālenes koledža (Vācija), Tallinas Katedrāles skola (Igaunija), Ivana Denkoglu skola (Bulgārija) un  Kauņas Simona Daukanto ģimnāzija (Lietuva).