Jaunumi:

Atpakaļ
Viktorija Jakobsone, 09.10.2023 14:58

PiedāvāJam sagatavošanās kursus naturalizācijas eksāmenam.

Liepājas Universitātes Mūžizglītības nodaļa piedāvā sabiedrībai Sagatavošanās kursi naturalizācijas eksāmenam.

Kursi paredzēti tiem interesentiem, kuru mērķis ir iegūt Latvijas Republikas pilsonību. Kursa nodarbību saturs palīdzēs sagatavoties Latvijas Republikas Pilsonības likumā noteiktajām zināšanu pārbaudēm.

Lai veiksmīgi sagatavotos naturalizācijas eksāmenam, dalībnieki varēs apgūt 48 akadēmisko stundu programmu, kurā ietvertas šādas tēmas: Latvijas vēsturē un kultūra, Latvijas Republikas Satversme, Latvijas Republikas himna, Valsts valodas pārbaudes pamatkurss: klausīšanas, lasīšana, rakstīšana, runāšana.

Lai pieteiktos kursiem, jābūt valsts valodas zināšanām vismaz A2 līmenī.

Nodarbības notiks divas reizes nedēļā – pirmdienās un ceturtdienās pēc plkst.16-00.  Dalības maksa: 190 EUR par 2 daļām. Plānotais programmas sākums: 2023. gada 31. oktobris.

Kā arī Liepājas Universitātes Mūžizglītības nodaļa piedāvā  kursus “Valsts valoda A2 līmenis”. Programmas mērķis sagatavošana atkārtotai eksāmena kārtošanai. Maksa par programmas apgūšanu 160,00 eiro.

Pieteikšanās: Speciāliste mūžizglītības un projektu jautājumos Viktorija Jākobsone,  tālrunis 29326676  vai rakstot e-pastu: viktorija.jakobsone@liepu.lv