Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece, 03.10.2023 09:41

Topošie kultūras vadības speciālisti pieredzi gūst Lietuvā

Šonedēļ studiju programmas “Kultūras vadība” studenti un programmas direktors Uldis Drišļuks piedalās Erasmus+ BIP starptautiskajā intensīvajā nedēļas kursu programmā Lietuvas Biznesa koledžā.

Šajā laikā studenti intensīvi apgūst zināšanas un prasmes, kas saistītas ar patērētāju uzvedības tendencēm un neiromārketingu. Lietuvas Biznesa koledžai ar Liepājas Universitātes starptautisko sakaru daļu ir cieša sadarbība, un Lietuvas puses starptautisko attiecību vadītāja Samanta Simonaviča (Samanta Simonavičė) piedāvāja studentiem iespēju apmeklēt šo pasākumu. Studenti lekcijās iegūst zināšanas par jaunākajām mārketinga tehnoloģijām un AI rīkiem, tostarp apmeklēs neiromārketinga laboratoriju. Noslēgumā gan viņiem būs jākārto eksāmens.


Savukārt studiju programmas direktors Uldis Drišļuks darbinieku mobilitātē tiekas ar augstskolas vadību, papildina profesionālās zināšanas, mācoties no partnerinstitūcijas pieredzes: “Sarunā ar Lietuvas kolēģiem –  direktori Jurgitu Martinkieni un direktores vietnieci Kristīni Puleikieni pārrunājām jautājumus un izaicinājumus, kas saistīti ar studiju programmu darbību. Kopīgie secinājumi atklāja, ka problēmas ir līdzīgas un turpmākajos projektos mums ir iespējama sadarbība. Ļoti priecājos, ka studiju programmas “Kultūras vadība” studentiem ir iespēja mācīties un sadarboties kopā ar citu valstu studentiem, iegūstot starptautisku pieredzi, zināšanas mārketinga inovācijās, tostarp digitālajā mārketingā. Ticu, ka tas noderēs viņiem arī savā profesijā – kultūras vadībā.”