Jaunumi:

Atpakaļ
Studentu padome, 05.09.2023 09:19

Klāt pirmkursnieku nedēļa

Studentiņ, laiks mācīties!
Lai mācību gada sākumu padarītu īpašāku, esam sagatavojuši dažas aktivitātes 5 dienu garumā, kas palīdzēs gan iepazīt mūsu universitāti, gan saliedēties ar citiem studentiem.


4. septembrī plkst. 12.00 Liepājas Universitātes aktu zālē notiks atvērta diskusija, kurā Studentu padome pastāstīs par LiepU. Būs iespēja uzzināt daudz jauna par iespējām, ko sniedz mūsu universitāte un Liepāja kopumā.


5. septembrī, sākot no plkst. 18.00, universitātes galvenās ēkas foajē būs spēļu vakars, kas nu jau pārtop par tradīciju. Spēles, smiekli, balvas un gardas uzkodas – tas viss gaida tieši Tevi!


6. septembrī plkst. 18.00 notiks šī gada pirmā Studentu padomes atvērtā sēde. Iepazīstināsim ar ikkatru no mums, pastāstīsim, kas mēs esam un ko darām.


7. septembrī plkst. 18.00 norisināsies orientēšanās sacensības, kas palīdzēs kārtīgāk iepazīt Liepāju un tajā esošās skaistās un nozīmīgas vietas.


8. septembrī, sākot no plkst. 22.00, gaidīsim ikvienu klubā Fontaine Palace - Akropole, lai kārtīgi izdejotu un izdziedātu pirmo nedēļu studenta godā.
Tiekamies!