Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece, 31.08.2023 14:30

Darbinieku kopsapulcē godina labākos

Pēdējā augusta dienā Liepājas Universitātes vadība, mācībspēki un darbinieki pulcējās darbinieku sapulcē, lai svinīgos apstākļos uzsāktu jauno studiju gadu.

Pateicību par aizvadīto darba posmu saņēma Māra Zeltiņa un Ieva Ozola, savukārt Liepājas Universitātes Goda grāmatā tika ierakstīta Dace Markus un Irina Strazdiņa. Paldies tika teikts fakultāšu dekānēm un zinātnisko institūtu direktorēm un kolēģiem, kuri šogad ir paveikuši ko īpašu.

Liepājas Universitātes rektore Dace Medne, uzrunājot klātesošos, teica: “Ikkatram, kurš ir strādājis pie Liepājas Universitātes vērtībām – paldies! Kopā ar mani piedāvāju spert soļus nākotnē. Dzīvē nenotiek tā, kā esam iedomājušies, notiek labāk. Nākotne sākas tagad.”

Arodbiedrības valdes priekšsēdētāja Inta Genese-Plaude atskatījās uz pedagogu streika rezultātā panākto. Sirsnīgu sveicienu Studentu padomes vārdā sūtīja Studentu padomes priekšsēdētājs Andis Gailis.

Ikgadējā tradīcija uzsākt studiju gadu ar kopā sanākšanu un jaunu mērķu izvirzīšanu ļauj arī draudzīgā gaisotnē pārrunāt aizvadīto vasaru un sajust atkalsatikšanās prieku, ko paspilgtināja Agnese Jēkabsone un Normunds Kalniņš.

Foto ŠEIT.