Jaunumi:

Atpakaļ
Gundars Čiževskis, 20.02.2020 00:00

KInGS Kick-off meeting Liepājā

    Vakar Liepājas Universitātē notika pasākums “KInGS Kick-off meeting Liepājā”, kurā KInGS projekta atbildīgie pārstāvji iepazīstināja klātesošos ar "Studentu laboratorijas" un "Start-up skolas" virzienu vadītājiem, kā arī pastāstīja par ideju īstenošanas procesa niansēm.     
   Projektā tiks attīstītas dažādas biznesa idejas, kuru izstrādē piedalīsies sešas “Start-up” komandas. Tajā skaitā ir beziepakojuma preču veikals “Vides bode”, kuras pārstāvji Mārcis un Toms vēlas atvērt pirmo beziepakojuma preču veikalu Liepājā. Madarai un Kristapam ir ideja izgatavot interaktīvu galda spēli “Tautsaimniecība”, kas būs balstīta uz aprites ekonomikas būtību. Savukārt Diāna un Nika Nikola vēlas radīt alternatīvu somu ražošanai “Shone” – praktiskas, modernas un klientu vajadzībām pielāgotas, pie jostas pieliekamas kabatas. Bruno un Kristīnei ir doma, iedvesmojoties no pasaules mitoloģijas un folkloras, izveidot galda spēli “Dark folklore”. Lielisku alternatīvu klientu kartēm piedāvā Valdis, Daniels, Amanda, Daniela un Dairis, kuri izstrādās mobilo aplikāciju “Tolik corporation”, kas aizstās lojalitātes kartes, bet ar vizuālās reprezentācijas pakalpojumu “Lonexone” ideju Artūrs, Andris, Ernests, Guntis un Toms piedāvās foto, video, grafiskā dizaina, mārketinga risinājumus, tostarp realizējot un nostiprinot zīmola “Lonexone” apģērba un produktu līniju.
     Vēl projektā ir pārstāvētas piecas “Studentu laboratorijas” komandas – “J.A.Wood country”, “Giveasy”, “Elektro rikšas”, “Liepājas RAS tekstila atkritumu apsaimniekošana”, “Sense media animācijas produktu attīstība”.
       Komandu pārstāvji arī parakstīja līgumus par turpmāko projekta darbību un tām bija iespēja nofotografēties izveidotajā fotostūrītī.

[ FOTO ]
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pasākums norisinājās projektā Nr. 1.1.1.3/18/A/004 “Kurzemes inovāciju granti studentiem” jeb “KInGS”.