Jaunumi:

Atpakaļ
Inta Kulberga, 19.09.2019 09:55

Biznesa un organizācijas vadības studenti viesojas LIAA Liepājas Biznesa inkubatorā

Piektdien, 13. septembrī, Liepājas Universitātes Vadības un sociālo zinātņu fakultātes profesionālā bakalaura studiju programmas “Biznesa un organizāciju vadība” pirmā kursa studenti viesojās Latvijas Investīciju un Attīstības aģentūras (LIAA) Liepājas Biznesa inkubatorā, lai iepazītos ar iespējamo atbalstu ideju pārvēršanai uzņēmējdarbībā un tās uzsākšanu.

LIAA Liepājas Biznesa inkubators vadītājs Gints Reķēns iepazīstināja jauniešus ar nosacījumiem, kādi jāizpilda, lai kļūtu par LIAA atbalsta saņēmēju un kādas priekšrocības sniedz pirmsinkubācijas un inkubācijas procesi.

Studentiem bija iespēja uzzināt informāciju par Liepājas jaunuzņēmumiem, kuri pēdējo divu gadu laikā ir kļuvuši par LIAA atbalsta saņēmējiem, iekarojuši savu tirgus nišu, kā arī noskaidrot to galvenās veiksmīgās darbības jomas un grūtības, ar kurām ir jāsaskaras uzņēmējdarbības uzsākšanas procesā.

 Gints Reķēns iepazīstināja klātesošos arī ar priekšrocībām, kuras sniedz darbošanās LIAA paspārnē un interesantākajiem brīžiem saistībā ar dažādu ārvalstu delegāciju vizītēm LIAA Liepājas Biznesa inkubatorā.

Profesionālā bakalaura studiju programmas “Biznesa un organizāciju vadība” pirmā kursa studenti izteica gandarījumu par iespēju iepazīties ar LIAA darbību un nākotnē piedalīties LIAA rīkotajos semināros par dažādām tēmām, kas var veicināt viņu uzņēmējspēju attīstību.