Jaunumi:

Atpakaļ
Jana Jansone, 01.07.2019 11:17

Sākas uzņemšana Liepājas Universitātē

No 2. jūlija līdz 9. jūlijam LiepU notiek pieteikšanās pamatstudijām klātienē, līdzi ņemot visus nepieciešamos dokumentus, savukārt  maģistrantūras un doktorantūras studijām varēs pieteikties līdz 12. jūlijam.

Piesakoties pamatstudijām, neatkarīgi no izvēlēto augstskolu, studiju programmu un prioritāšu skaita, ir noteikta viena reģistrācijas maksa – 35 euro. No tās ir atbrīvoti bāreņi un 1. grupas invalīdi.

LiepU jaunos studentus uzņems 4 fakultātēs, 26 studiju programmās. LiepU  piedāvā plašas studiju iespējas no pamata līdz augstākā līmeņa studijām, dabas, eksaktajās, humanitārajās un sociālajās zinātnēs.

Maģistrantūras un doktorantūras studijām Liepājas Universitātē var pieteikties elektroniski, aizpildot elektronisko pieteikšanās anketu www.liepu.lv. Piesakoties studijām maģistrantūrā uz vienu studiju programmu, reģistrācijas maksa ir 30 euro, par katru nākamo studiju programmu 10 euro, studijām doktorantūrā – 30 euro.

No 25. jūnija līdz 9. jūlijam, notiek elektroniskā pieteikšanās pamatstudijām Liepājas Universitātē (LiepU), izmantojot e-pakalpojumu interneta vietnē www.latvija.lv/studijas .

Plašāka informācija par uzņemšanas kārtību pamatstudijās un maģistrantūrā – Jana Jansone, tālr. 26190339, e-pasts: jana.jansone@liepu.lv, doktorantūrā – Madara Daudziņa-Šuktere, tālr. 22026079, e-pasts madara.suktere@liepu.lv. Studiju piedāvājums un uzņemšanas noteikumi pieejami www.liepu.lv.