Jaunumi:

Atpakaļ
Ērika Lauberga, 27.02.2019 11:54

LiepU turpina informēt potenciālos studentus Ukrainā

Lai popularizētu Liepājas Universitātes studiju programmas angļu valodā, vairotu starptautisko atpazīstamību un piesaistītu ārvalstu studentus, Ārzemju sakaru daļas galvenais speciālists starptautiskās sadarbības jautājumos Patriks Morevs no 2019. gada 16. februāra līdz 23. februārim kopā ar vairāku Latvijas augstskolu pārstāvjiem apmeklēja Ukrainas lielākās pilsētas – Harkovu, Nikolajevu, Odesu, Vinnicu, Ivano-frankovsku, Ļvovu, kā arī piedalījās "Latvian Weekend" pasākumā Kijevā.

Semināru organizēšana Ukrainas pilsētās notika sadarbībā ar uzņēmu “Intellectual Guide”, ar kuru LiepU ir vairāku gadu sadarbība. Potenciālo studentu informēšanas kampaņas Ukrainā ir arī viens no Augstākās izglītības eksporta apvienības stratēģiskajiem mērķiem; LiepU ir apvienības biedrs kopš 2013. gada.

Patriks Morevs informē, ka šoreiz lielāka interese bija par jauno mediju mākslas un informācijas tehnoloģiju studiju programmām, tāpat pozitīvi vērtējams tas, ka kopumā Latvijas tēls Ukrainā kļūst atpazīstamāks.