Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece | Sabiedrisko attiecību daļa, 31.10.2018 00:00

Profesore Ilze Valce: “Aiz šī apbalvojuma ir visa mana dzīve!”

Liepājas Universitātes profesore, kora “Atbalss” vadītāja, Vispārējo latviešu dziesmu svētku un Liepājas koru apriņķa virsdiriģente Ilze Valce ir saņēmusi Ministru kabineta Atzinības rakstu par nozīmīgu ieguldījumu aizvadīto Dziesmu un deju svētku sagatavošanā un norisē.


Pirmdien Rīgā Ilze Valce saņēma augsto apbalvojumu un saka: “Apbalvojums ir izdarītā darba rezumējums, aiz šī apbalvojuma nav tikai viens cilvēks – aiz tā ir visa mana iepriekšējā dzīve un cilvēki, kas mani ir veidojuši – vecāki, ģimene, skolotāji, draugi, kolēģi, arī katrs korists un skatītājs zālē. Šobrīd mana galvenā doma ir – ko es varu dot savā nozarē Latvijai, saviem bērniem, savai zemei. Novēlu mums pamanīt cilvēkus, kas ir līdzās un labi dara savu darbu gan mākslā, gan ikdienas dzīvē!”


Ministru kabineta Atzinības raksti par nozīmīgu profesionālo ieguldījumu šogad piešķirti 65 dažādu nozaru valsts pārvaldes darbiniekiem, zinātniekiem, kultūras un finanšu nozaru darbiniekiem, kā arī aizvadīto XXVI Vispārējo latviešu dziesmu un XVI Deju svētku rīkošanā iesaistītajiem cilvēkiem – organizatoriem, virsdiriģentiem un virsvadītājiem.