Jaunumi:

Atpakaļ
Sabiedrisko attiecību daļa, 12.10.2018 00:00

Notiks seminārs pieaugušo izglītībā

Par aktualitātēm un iespējām pieaugušo izglītībā varēsiet uzzināt seminārā

"EPALE – Eiropas pieaugušo izglītības -elektroniskā platforma pieaugušo izglītības atbalstam" 

2018. gada 1. novembrī

 

Seminārs notiks Liepājā, Ventspils ielā 51, 

Profesionālās izglītības kompetences centrā (PIKC) 

"Liepājas Valsts tehnikums".

 

Esiet laipni gaidīti! Lūgums līdz 16.10. pieteikt aptuvenu dalībnieku skaitu (epastā vai SMS).

 

 

 Ķīniešu daoisma mācībā teikts: "Mācīšanās ir jaunības avots.Lai arī cik vecs tu būtu, tu nedrīksti pārtraukt augt un attīstīties", jo "Mācīties ir tas pats, kas irties pret straumi: tiklīdz pārstāsi airēt – tūlīt tevi nesīs atpakaļ."

Mūsdienu pasaulē, kas attīstās tik strauji, ka jaunumi kļūst neaktuāli tai brīdī, kad mēs par tiem uzzinām, pilnveidoties nozīmē iet līdzi laikam.  Cilvēki, kuri izglītību ieguvuši pirms 20 gadiem un agrāk, retumis netiek līdzi procesiem un norisēm šodien. Jaunas tehnoloģijas, jauni materiāli, koncepcijas un pieejas diktē to, ka cilvēkam jāapgūst viss jaunais, lai neatpaliktu. 

Ir ļoti grūti orientēties šajā jauno iespēju pasaulē, tādēļ arvien pieprasītākas kļūst organizācijas, kas palīdz cilvēkiem orientēties plašajā piedāvājumu klāstā. Tās ir visplašākā spektra mācību iestādes, mūžizglītības centri, bibliotēkas, pašvaldību struktūras, interneta vietnes u.c.

Eiropas Savienības programmas mūžizglītībā nodrošina piekļuvi izaugsmes iespējām jebkuram interesentam, nepieciešama tikai vēlme.ERASMUS+ jaunās programmas un EPALE platforma internetā var kļūt par lielisku atbalstu Jūsu nākotnei. 

 

Ar darba kārtību variet iepazīties pielikuma dokumentā. Aicinām interesentus un visas iestādes, kas nodarbojas ar mūžizglītības programmām gūt aktuālo informāciju. Tas palīdzēs Jums veidot un papildināt piedāvājumu interesentiem.

 

Pieteikšanās un informācija:

Elita Balčus

Liepājas Universitātes studiju programmas "Eiropas valodu un kultūras studijas" direktore,

EPALE Kurzemes reģiona koordinatore   

elitabalcus@gmail.com 

+371 26227252

 

Aigija Kraukle

PIKC "Liepājas Valsts tehnikums" izglītības metodiķe

aigija.kraukle@lvt.lv

63484781; +371 27862032