Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece | Sabiedrisko attiecību daļa, 10.08.2018 00:00

Vēl var pieteikties studijām Liepājas Universitātē

Līdz 17. augustam turpinās pieteikšanās studijām Liepājas Universitātē gan pamatstudiju, gan augstākā līmeņa studiju programmās. Kopumā Liepājas Universitāte piedāvā studijas teju 30 studiju programmās dažādos studiju līmeņos un virzienos – izglītībā, pedagoģijā, mākslā, valodās un kultūrā, vadībā, informācijas tehnoloģijā, veselības aprūpē, sociālā labklājībā, vides aizsardzībā.

 

Studētgribētājiem ir pieejamas maksas studiju vietas visās universitātes piedāvātajās studiju programmās. Turklāt vēl iespējams iegūt valsts finansētas pamatstudiju (bakalaura) vietas programmās "Baltu filoloģija, kultūra un komunikācija", "Informācijas tehnoloģija”, “Jauno mediju māksla”, “Mehatronika”, “Vides un atjaunojamo energoresursu pārvaldība un inženierija”. Savukārt augstākā līmeņa studijās valsts finansētās vietas ir pieejamas programmās “Ekotehnoloģijas”, “Informācijas tehnoloģija”, “Karjeras konsultants”, “Vispārējās izglītības skolotājs (matemātikā, fizikā, bioloģijā)”.

 

Svarīgi, ka studentam iestājoties maksas studiju vietā un studējot ar labām sekmēm, turpmākajos gados ir iespējas studijas turpināt budžeta vietā. To nodrošina rotācijas princips – studiju sekmju izvērtēšana vienu reizi gadā.

 

Pieteikšanās studijām notiek no pirmdienas līdz trešdienai no plkst. 14.00 līdz 17.00 un ceturtdien - piektdien no plkst. 9.00 līdz 13.00. Studētgribētājiem līdzi jāņem pase vai identifikācijas karte un izglītības dokumenti, kā arī studiju pieteikuma maksu apliecinošs dokuments. Tālrunis uzziņām 26190339.