Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece | Sabiedrisko attiecību daļa, 16.07.2018 00:00

Liepājas Universitātē notiek pieteikšanās studijām

Ir noslēgusies 1. kārta, lai pieteiktos studijām Liepājas Universitātē. Pieteikumu, kuros Liepājas Universitātes pamatstudiju programmas ir atzīmētas ar pirmo prioritāti, šogad ir vairāk nekā iepriekšējos gados. Jūtami palielinājies arī pieteikumu skaits augstākā līmeņa studijās.


Vislielākais studētgribētāju skaits pamatstudijās ir studiju programmā “Informācijas tehnoloģijas”, pieprasītas jau tradicionāli ir bakalauru studiju programmas „Logopēdija”, „Pirmsskolas skolotājs” un „Pamatskolas skolotājs”, kā arī “Dizains”.


 Savukārt budžeta vietas vēl ir pieejamas studiju programmās “Informācijas tehnoloģijas”, “Mehatronika”, “Vides un atjaunojamo energoresursu pārvaldība un  inženierija”, “Baltu filoloģija, kultūra un komunikācija”.


Maģistru studiju programmās visvairāk studēt gribētāju ir studiju programmā “Vadības zinības”, kā arī  “Sociālais darbs” un “Vispārējās izglītības skolotājs”.


Šobrīd notiek līgumu slēgšana, bet tiem, kuri vēl nav izvēlējušies, atgādinām, ka papilduzņemšana studijām Liepājas Universitātē notiks no 23. jūlija līdz 26. augustam.