Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece | Sabiedrisko attiecību daļa, 18.05.2018 00:00

Starptautiskā zinātniskā konference “Sabiedrība un kultūra” notiek jau 21. reizi

Piektdien, 18. maijā, Liepājas Universitātē notiek 21. starptautiskā zinātniskā konference “Sabiedrība un kultūra: vērtību dimensija”, kuras rīkotājs ir docents Arturs Medveckis.


Konferencē piedalās zinātnieki no piecām valstīm un sešās sekcijās – vēstures, filozofijas un socioloģijas, pedagoģijas, ekonomikas un vadībzinātņu, starpdisciplināro pētījumu un vides zinātnes un vides izglītības sekcijās notiek diskusijas. Bez zinātniskām diskusijām konferences dalībniekiem tiek piedāvāta iespēja plašai kultūras programmai.


Konferences “Sabiedrība un kultūra: vērtību dimensija” plenārsēdē Liepājas Universitātes studiju prorektore Māra Zeltiņa uzsvēra: “Šī ir konference ar izteiktu starpdisciplinaritāti, un man ir prieks par tās ilgtspēju un stabilitāti.”


Klātesošos uzrunāja konferences organizācijas komitejas līdzpriekšsēdētāja Sandra Grigaravičūte (Lietuva), pieminot Baltijas valstu simtgades gadu, kā arī dāvinot Liepājas Universitātes bibliotēkai grāmatas.


Notika arī vides zinātņu jomas izbraukuma sesija Lejaskurzemē, bet konferenci noslēgs debašu pasākums un sekciju vadītāju ziņojumi.


Foto ŠEIT.