Jaunumi:

Atpakaļ
Sabiedrisko attiecību daļa, 15.05.2018 00:00

Izstāde "Eksperiments" Muzeju naktī

Muzeju naktī 19. maijā Liepājas Universitātes Mākslas pētījumu laboratorijas telpās (Kūrmājas pr. 13) būs aplūkojama mediju mākslas ekspozīcija “Eksperiments”.


Apmeklētājiem būs iespēja apskatīt interaktīvus darbus un instalācijas, kuru forma veidojusies eksperimentācijas un pētniecības rezultātā — virtuālās realitātes vides un spēles, skaņas instalācijas, mākslas projektu Open Lab un Virtuves sarunas: ēdiens mākslā un kultūrā rezultātus, MPLab pētnieku veidotos projektus.


Sapludinot robežas starp mākslu un zinātni, pasākuma laikā apmeklētājiem būs iespēja piedalīties darbnīcā par ūdens kvalitāti. Darbnīcu piedāvā doktorantūras studente, ilgtspējīgās un lēnās mediju mākslas pētniece Maija Demitere, kas kartē un vizualizē dažādās vietās Kurzemes piekrastē iegūtus gruntsūdens paraugus.

Tiem, kas vēlas piedalīties darbnīcā, jāsagatavo tīrs trauks (piemēram, burka), jāiegūst ūdens paraugs un tas jānes uz MPLab
Muzeju nakts laikā (var nest, piemēram, pie mājas, jūrmalā, ezermalā iegūtu gruntsūdeni, dziļurbuma vai akas ūdeni, nesen iegūtu lietus ūdeni (kas savākts tīrā traukā īpaši darbnīcai, nevis iesmelts no kādas ūdens vākšanas tilpnes).

Darba laiks: 19. maijā no pl. 19.00 — 24.00
Adrese: Liepāja, Kūrmājas prospekts 13 (ieeja no sētas)
Jautājumiem: info@mplab.lv

Projekts tapis ar Liepājas Universitātes un VKKF atbalstu.


Anna Priedola

JMM programmas direktore