Jaunumi:

Atpakaļ
Sabiedrisko attiecību daļa, 12.03.2018 00:00

DIF studentu zinātniskā konference šogad notiks vairākas dienas

Otrdien, 13. martā, par aktualitātēm programmatūras inženierijā un e-komercijā referēs bakalaura studiju programmas “Informācijas tehnoloģija” 4. kursa studenti, bet trešdien, 14. martā, ar praktiskas ievirzes pētījumiem programmatūras inženierijā un e-komercijā  iepazīstinās tās pašas studiju programmas 3. kursa studenti.

 

Piektdien, 16. martā, konference notiks divās interešu grupās – informācijas tehnoloģijas un vides jomā. Pulksten 9.00 K. Valdemāra ielā 4, 23.telpā sāksies pasākums “Aktualitātes informācijas tehnoloģijā un mehatronikā”, kurā lektors Dzintars Tomsons iepazīstinās ar informācijas tehnoloģijas attīstības tendencēm pasaulē un Liepājā, bet IT uzņēmumu pārstāvji par darba tirgus piedāvātajām iespējām informācijas tehnoloģijā. Studiju programmu “Informācijas tehnoloģija” un “Mehatronika” studenti prezentēs stenda referātus. Jaunums konferencē ir tas, ka savus zinātniski pētnieciskos darbus prezentēs arī tie Liepājas skolu skolēni, kuri pētījumus veica Liepājas Universitātes laboratorijās. Šis pasākums noslēgsies ar diskusijām.

 

Savukārt pulksten 14.00 02.telpā (K. Valdemāra ielā 4) ar saviem akadēmiskajiem pētījumiem informācijas tehnoloģijā iepazīstinās maģistra studiju programmas “Informācijas tehnoloģija” topošie absolventi.

 

Vides jomas – bakalaura studiju programmas “Vides un atjaunojamo energoresursu pārvaldība un inženierija” un maģistra studiju programmas “Ekotehnoloģijas” studenti iepazīstinās ar savu studiju noslēgumu darbu tēmām pulksten 10.00 16.telpā.

Visi konferences pasākumi ir atklāti, tajos aicināts piedalīties ikviens interesents!


Informāciju sagatavoja

 Anita Jansone

 Dabas un inženierzinātņu fakultātes dekāne