Jaunumi:

Atpakaļ
Zane Jansone | Sabiedrisko attiecību daļa, 30.11.2017 00:00

Potenciālie darba devēji sarunājas ar studentiem

Šodien Vadības un sociālo zinātņu fakultātes studentus un citus interesentus ar karjeras iespējām IT jomā un risku vadību iepazīstināja Accenture Latvia pārstāve Sandra Linaberga.

 

Tikšanās laikā studenti uzzināja ar ko nodarbojas uzņēmums “Accenture Latvia”, tā vēsturi un attīstību, šī brīža iespējas un izaugsmes iespējas uzņēmumā, kā arī pieprasījumu nākotnē un uzņēmuma nākotnes plānus. Studenti aktīvi iesaistījās diskusijā, runājot par uzņēmumu, kā arī risku vadību uzņēmumos – kādi tie ir, kā tos apzināties, vadīt un identificēt.

 

Liepājas Universitātes Studentu padomes priekšsēdētāja, Biznesa un organizāciju vadības programmas 4. kursa studente Brigita Laura Meķe dalās pārdomās: “Šī tikšanās lika aizdomāties par to, cik ļoti mūsdienās daudz kas ir sasaistīts ar IT jomu. Tas lika paskatīties uz tālāku nākotni, nākotnes profesijas izvēli. Ieguvu noderīgas zināšanas par šo konkrēto uzņēmumu un riskiem jebkurā darba vietā. Prieks, ka šādas tikšanās tiek rīkotas un studentiem ir iespēja iepazīt uzņēmumus un domāt par karjeras iespējām jau studiju laikā.”

 

Jāpiezīmē, ka Dabas un inženierzinātņu fakultāte jau cieši sadarbojas ar “Accenture Latvija” un citiem Kurzemes un Liepājas uzņēmumiem, nodrošinot studentiem prakses vietas, kuras mēdz pārtapt par darba vietām.


Foto ŠEIT.