Jaunumi:

Atpakaļ
Zane Jansone | Sabiedrisko attiecību daļa, 26.10.2017 00:00

Antropoloģe Aivita Putniņa skolo Kultūras vadības studentus

Šajā mācību gadā Liepājas Universitātes Kultūras vadības studenti lekciju kursu “Kultūras un sociālā antropoloģija” apgūst pie pieredzes bagātās antropoloģes Aivitas Putniņas.


Jau pirmajā lekcijā, lai saprastu, kas ir antropoloģija, studenti tika sadalīti pāros ar uzdevumu īsā laika posmā iepazīt otru personu. Turpinājumā studenti tika iepazīstināti ar antropoloģijas jēdzienu, antropologa darbu un populārākajiem šīs nozares pārstāvjiem, kā arī dažādiem interesantiem pētījumiem un pieredzes stāstiem.


Kultūras vadības 3. kursa klātienes studentes priecājas, ka lekcijās ir iespējams iegūt jaunas, nebijušas zināšanas. Pasniedzēja sniedz iespēju piedalīties arī praktiskās nodarbībās, kurās kopā tiek izdiskutēts notiekošais.


Aivita Putniņa par lekcijām Kultūras vadības studentiem izsakās: “Es Liepājas Universitātē esmu pirmo reizi. Līdz šim biju staigājusi garām šai ēkai un nekad nebiju ienākusi iekšā.  Man ir liels prieks, ka mani uzaicināja šeit lasīt lekcijas, priecē atsaucīgie studenti, kas bija atsaucīgi, ieinteresēti un cītīgi gatavojušies lekcijai. Mani šeit ļoti silti uzņēma un ir vēlme šeit atgriezties.”


Foto ŠEIT.