Jaunumi:

Atpakaļ
Sabiedrisko attiecību daļa, 12.07.2017 00:00

Studē tālmācībā un kļūsti skolotājs!

Liepājas Universitāte sadarbībā Latvijas Universitāti aicina studēt pārņemtajā RPIVA tālmācības studiju programmā “Sākumskolas un pamatskolas mācību priekšmetu skolotājs".

 

Programmas vadītāja Anita Petere akcentē: „Tā ir unikāla iespēja apgūt skolotāja profesiju tiešsaistē (e-vidē), atrodoties savā dzīves vietā. Studiju ilgums šajā programmā ir 4 gadi.

 

Studenti iegūst profesionālā bakalaura grādu izglītībā un divas kvalifikācijas: pamatizglītības pirmā posma skolotāja kvalifikāciju (1.-6. klase) un pamatizglītības otrā posma viena mācību priekšmeta skolotāja kvalifikāciju (7.-9. klase).

 

Pamatizglītības pirmā posma kvalifikācija dod tiesības mācīt visus pamatpriekšmetus no 1. līdz 6. klasei. Savukārt specializācijas mācības priekšmetu  7.-9. klasei ir iespēja izvēlēties no sekojošiem - matemātika, informātika, fizika, latviešu valoda un literatūra, angļu vai franču valoda. Jāievēro, ka šajā mācību priekšmetā vidējās izglītības vērtējumam atestātā ir jābūt vismaz 7 balles.”

 

Studējot tālmācībā, mācību materiāli, diskusijas starp studentiem un docētājiem tiek nodrošinātas tiešsaistē. Un mūsdienu tehnoloģijas sniedz iespēju sekot līdzi arī studentu pedagoģiskajai darbībai skolās. Studenti filmē vadītās stundas un nodarbības, ievieto filmēto materiālu moodle vides diskusiju forumā un pēc izstrādātajiem kritērijiem analizē savu veikumu, iesakot viens otram idejas pedagoģiskā darba pilnveidei. Arī pārbaudījumus, izņemot kvalifikācijas eksāmenus, students kārto tiešsaistē.

 

Šāds studiju veids ir īpaši ērts tiem, kuri vēlas studijas apvienot ar darbu un kuru dzīves vieta šobrīd ir ārpus Latvijas.

 

Pieteikties studijām var līdz š.g. 11. augustam, aizpildot pieteikuma anketu LiepU mājas lapā: https://www.liepu.lv/lv/1071/pieteiksanas-talmacibas-studijam

 

Studiju programmas direktore Liepājas Universitātē Linda Pavītola.

 

Papildu informācija:

Tālr. 63407747; 26181317; 26167420

E-pasts: linda.pavitola@liepu.lv