Jaunumi:

Atpakaļ
Sabiedrisko attiecību daļa, 13.09.2017 00:00

Studenti aicināti pieteikties pētniecības projektu konkursā

Līdz 2017. gada 2. oktobrim Liepājas Universitātes (LiepU) Zinātnes padome sadarbībā ar Studentu padomi LiepU studentus, īpaši bakalaura programmu studentus, aicina piedalīties pētniecības projektu konkursā. Konkursa mērķi ir sekmēt studentu iesaistīšanos zinātniskajās aktivitātēs, veicināt pieredzes iegūšanu jaunrades un pētniecības projektu izstrādē, kā arī studentu līdzdalību aktuālu problēmu risināšanā.


Konkurss tiek rīkots trešo gadu. Pērn žūrija lēma atbalstīt visus konkursa dalībniekus, kur trīs no pieciem iesniegtajiem projektiem bija  bakalaura studiju programmas „Vides un atjaunojamo energoresursu pārvaldība un inženierija“ studenti, kuri tagad jau ir veiksmīgi aizstāvējuši savus bakalaura darbus un absolvējuši LiepU.  


„Lai studentu pētījumi izdotos, svarīga ir gan temata izvēle, gan prasme plānot laiku un vajadzīgos resursus. Šis konkurss ir stimuls gan savlaicīgai studiju pētījuma sākšanai, gan veiksmīgai sadarbībai ar zinātniskajiem vadītājiem,“ studentus izmantot iespēju aicina Zinātnes prorektore Ieva Ozola.


Konkursa nolikums un pieteikuma veidlapa ir pieejama ŠEIT. Izdrukāta pieteikumu veidlapa aizlīmētā aploksnē jāiesniedz referentei Madarai Šukterei (Lielā iela 14, 214. telpa).


Jautājumu gadījumā rakstīt uz e-pastu:  madara.suktere@liepu.lv vai zvanīt pa tālr. 63407783, 22026079.


Informāciju sagatavoja:

LiepU Zinātnes padome