Jaunumi:

Atpakaļ
Kristīne Timermane | Sabiedrisko attiecību daļa, 16.03.2015 00:00

LiepU Studentu padomei tapusi sava mājaslapa

Sākot ar šo nedēļu Liepājas Universitātes Studentu padome aktuālāko informāciju par dažādiem pasākumiem, aktivitātēm, semināriem, kā arī foto galerijas piedāvā skatīt mājas lapā www.liepusp.lv .


„Jau vairākus gadus Studentu padome ir vēlējusies izveidot savu neatkarīgu mājaslapu, kuras saturu veidotu tieši Studentu padomes aktuālākā informācija. Ar prieku varam paziņot, ka beidzot šis brīdis ir pienācis, pateicoties mūsu pašu studentiem. Paldies sakām Informācijas tehnoloģijas 3. kursa studentam Raivim Ragovskim, kurš bija atbildīgs par lapas programmēšanu, un Dizaina 3. kursa studentam Arturam Ziediņam, kurš izveidoja lapas dizainu,” prieku un gandarījumu pauž Liepājas Universitātes studentu padomes priekšsēdētāja Madara Šuktere.


Šobrīd mājas lapā ir apskatāmas aktuālākās ziņas (raksti un galerijas), ir iespējams iepazīties ar Studentu padomi, tās struktūru un mērķiem, kā arī interesantā izpildījumā iepazīt Studentu padomes biedrus un aktīvistus.


Lapas svinīgā atklāšana notiks 25. martā plkst. 18.00 vienlaicīgi ar Studentu padomes organizēto boulinga turnīru „Ripini Dzintaru”. Plašāk par pasākumu ŠEIT. Pieteikšanās pasākumam norit pirmo reizi caur jaunizveidoto mājas lapu.


M. Šuktere uzsver, ka turpināsies darbs pie mājas lapas pilnveides un tiks ieviestas jaunas funkcijas, kas atvieglotu studentu ikdienu.