Jaunumi:

Atpakaļ
Kristīne Timermane | Sabiedrisko attiecību daļa, 09.02.2015 00:00

Izpratīs saskarsmes kontaktu veidošanas mākslu

19. februārī plkst. 17.00 Liepājas Universitātes (LiepU) Mūžizglītības nodaļa lekciju cikla „Mazā akadēmija” ietvaros aicina apmeklēt lekciju „Saskarsmes kontaktu veidošanas māksla”, kuru vadīs LiepU lektore Mg. psych., Mg.sc.educ. Ērika Gintere.


„Jebkura saskarsme jeb kontakts, iepazīšanās ir process, kuru veido vesels psiholoģisko metožu komplekss. Mūsu sabiedrībā ir īpaši komunikabli cilvēki, kuri viegli nodibina kontaktu ar citiem cilvēkiem, viņiem ir plašs paziņu loks, viņi ērti jūtas jebkurā sabiedrībā, bet ir cilvēki, kuri pieliek lielas pūles, lai pielāgotos situācijām ,,dzīves teātrī”,” skaidro Ē. Gintere.


Lekcijā tiks apskatīta kontaktu veidošanas māksla, analizēti manipulāciju veidi, jo sabiedrība ir nostājusies divās frontēs: tie, kuri manipulē ar citiem, un tie, kuri ļaujas manipulācijai.


Katru studiju gadu Liepājas Universitātes Mūžizglītības nodaļa lekciju cikla „Mazā akadēmija” ietvaros interesentiem piedāvā papildināt zināšanas tematiski dažādās lekcijās, kas ir bez maksas.


19. februārī lekcija notiks no plkst. 17:00 līdz 18:30 Liepājas Universitātē (Lielā iela 14), 243. telpā.


Lūgums iepriekš pieteikties pa tālruni 63425477 (Līga Apenīte) vai, rakstot uz e-pastu: liga.apenite@liepu.lv .