Jaunumi:

Atpakaļ
Kristīne Timermane | Sabiedrisko attiecību daļa, 22.01.2015 00:00

Notiek 6. zinātniski praktiskais seminārs „Studentu zinātniskie pētījumi logopēdijā”

Šodien, 22. janvārī, plkst. 17.00 Liepājas Universitātē (Lielā iela 14), 227. telpā, notiks Pedagoģijas un sociālā darba fakultātes Logopēdijas centra 6. zinātniski praktiskais seminārs „Studentu zinātniskie pētījumi logopēdijā”.


Seminārā Liepājas Universitātes Pedagoģijas un sociālā darba fakultātes bakalaura studiju programmas „Logopēdija” 4. kursa studenti sniegs pārskatu par zinātniski pētnieciskās darbības rezultātiem bakalaura darbu pētījumu ietvaros 2014. gadā, kā arī izklāstīs tālākās pētnieciskās darbības plānus. Logopēdijas 4. kursa studentes ir A. Brasliņa, S. Grišina, A. Klauberga, J. Romančeva, A. Saulīte, A. Strazdiņa, E. Zērande, bet bakalauru darbu zinātniskās vadītājas – L. Ķeire, B. Trinīte, G. Tomele.


Klātesošie varēs iepazīties arī ar studiju programmas „Logopēdija” 2013./2015. studiju gada rezultātiem un Logopēdijas centra darbību 2014. gadā. Tiks apspriestas Logopēdijas programmas un Logopēdijas centra aktualitātes, kā arī aktualitātes logopēdijas jomā Latvijā un ārvalstīs.


Zinātniski praktiskā semināra noslēgumā paredzētas diskusijas, izvērtējums un tiks uzklausīti ierosinājumi.