Jaunumi:

Atpakaļ
Kristīne Timermane | Sabiedrisko attiecību daļa, 22.01.2015 00:00

Liepājas Universitātē notiks ziemas izlaidums

Rīt, 23. janvārī, plkst. 12.00 Liepājas Universitātē (Lielā iela 14), aktu zālē, notiks 2014./2015. studiju gada ziemas izlaidums Dabas un inženierzinātņu fakultātes, Humanitāro un mākslas zinātņu fakultātes, Pedagoģijas un sociālā darba fakultātes, kā arī Vadības un sociālo zinātņu fakultātes absolventiem.


Universitātes diplomus saņems maģistra studiju programmu „Informācijas tehnoloģija”, „Vadības zinības”, „Māksla” un nepilna laika bakalaura studiju programmu „Biznesa un organizāciju vadība”, „Pamatizglītības skolotājs” un „Pirmsskolas izglītības skolotājs” absolventi.


„Ir gandarījums un paveikta darba sajūta. Lielākais prieks bija aizstāvēšanas dienā. Bet sajūtas labas, prieks izbrīvēt laiku, sapucēties un augsti paceltu galvu doties pēc diploma – baudīt paveiktā darba augļus. Ļoti augsti vērtēju iegūtos kontaktus – katrs no kursa biedriem ir unikāls. Kā kursā smējāmies, mums pašiem sava valsts, kurā ir policists, ārsts, skolotāji un skolas direktore, apdrošināšanas speciāliste, sabiedrisko attiecību speciāliste, preču un pakalpojumu izplatītāji, grāmatvede un pat čempioni sportā!” iespaidos dalās maģistra studiju programmas „Vadības zinības” absolvente Gunita Bīskapa.


FOTO