Jaunumi:

Atpakaļ
-, 08.12.2014 00:00

Kultūras vadības studentes organizē flešmobu „Ikdienas steigā”

Š.g. 5. decembrī plkst. 11:30 Liepājas Universitātes (LiepU) galvenās ēkas pirmā stāva foajē visus LiepU studentus, mācībspēkus, darbiniekus un citus apmeklētājus sagaidīja negaidīts pārsteigums – LiepU Kultūras vadības 2. kursa studentu organizēts flešmobs jeb zibakcija ar nosaukumu „Ikdienas steiga”. Flešmobs norisinājās studiju kursa ietvaros, lektora Ainara Roņa vadībā. Patstāvīgā darba galvenais uzdevums bija izveidot 12 minūšu garu pasākumu.

 

Flešmoba mērķis bija likt garāmgājējiem padomāt par to, ka ikdienas steigā ir jāprot atrast kaut neilgs brīdis, lai atslābinātos un izvairītos no liekām stresa situācijām.

 

Kā apgalvo pašas flešmoba rīkotājas: „Mūsdienās cilvēki ikdienas steigā aizmirst paši par sevi, savām vajadzībām un atpūtu, jo prioritāri ir mācības, ģimene, darbs, un citas aktivitātes, tāpēc mūsu mērķis ar šo nelielo flešmobu bija parādīt skatītājiem to, ka visi esam vienādi, tomēr ikvienam ir savi pienākumi mājās, skolā, darbā un citur. Ikdienas steigā ir svarīgi atrast laiku sev un atslābināties kaut uz neilgu brīdi, lai produktīvāk un pozitīvāk turpinātu ikdienas gaitas. Galu galā, kurš palīdzēs tev, ja ne tu pats?”

 

Papildus informācija: Madara Šuktere, LiepU Kultūras vadības 2. kursa studente, tālr.: 27603797, e-pasts: madara.suktere@gmail.com

 

Informāciju sagatavoja:

Kultūras vadības 2. kursa studente

Jana Soboļeva

e-pasts: soboleva.jana@gmail.com

Tālr.: 29748898