Jaunumi:

Atpakaļ
-, 02.12.2014 00:00

Notiks rīta rosme 80to stilā

5. decembrī plkst. 7:45 Liepājas Universitātes foajē (Lielā iela 14) norisināsies Liepājas Universitātes Kultūras vadības 2. kursa studenšu organizēts pasākums “Rīta rosme 80to stilā”.


Aktīvās jaunietes vēlas uzsvērt veselīga dzīvesveida nozīmi studentu un darbinieku dzīvē, tādēļ, izvēloties krāsaino un aktīvo 80to gadu stilistiku, aicina ikvienu LiepU studentu, pasniedzēju  un darbinieku iesākt rītu 80to gadu mūzikas pavadībā.


LiepU Kultūras vadības 2. kursā studē piecas radošas un  aktīvas meitenes, kuras vienmēr gatavas pieņemt izaicinājumu. Šoreiz izaicinājums ir pasniedzēja Ainara Roņa uzdotais mājas darbs – izstrādāt un realizēt 15 min. garu pasākumu. Trīs no kursa studentēm (Madara Lindmane, Eva Ilze Jankovska un Zane Jansone), par savu pasākumu izvēlējušās rīta rosmi 80to stilā. Kā pašas organizatores apgalvo:  “Esam trīs sarkanmates, kuras uzdotos mājas darbus pilda ar savu pieeju – labu vai ne tik labu, bet oriģinālu gan. Un kas gan var būt vēl aktīvāks par 80iem? Tāpēc nebija šaubu, kad pirmo reizi ienāca prātā šī ideja – tā ir tieši tā, kuru vēlamies realizēt!”


Plašāka informācija – Kultūras vadības 2. kursa studente M. Lindmane, e-pasts madaralindmane@gmail.com .



 

 

Informāciju sagatavoja:

Kultūras vadības 2. kursa studente

Eva Jankovska

e-pasts eva.ilze.jankovska@gmail.com

tel. 29927575