Jaunumi:

Atpakaļ
-, 25.11.2014 00:00

Notiks lekcija par cilvēka izcelšanos

Jautājumi kas mēs esam, no kurienes nākam un uz kurieni ejam, ir mūžseni un vienmēr bijuši aktuāli gandrīz katram cilvēkam. Tāpat kā jautājums, vai zemi radījis Dievs vai arī tā veidojusies daudzu miljonu gadu laikā evolūcijas ceļā, vai kā citādi?


Latvijas Kristīgā Studentu brālība (LKSB) 2. decembrī plkst. 18.00 Kr. Valdemāra ielā 4, 23. telpā, vēlas piedāvāt studentiem iespēju apmeklēt lekciju “Cilvēka ciltskoka saknes” par šiem un citiem interesantiem un intriģējošiem tematiem. Lekcijā tiks apskatīti tādi jautājumi kā – Bībelē rakstītais par cilvēku un tautu izcelšanos. Kā no diviem cilvēkiem Ādama un Ievas varēja rasties visi citi cilvēki? Vai notika laulības starp brāļiem un māsām? Kā iespējams dzīvot tik ilgu mūžu, kā aprakstīts Bībeles pirmajās lappusēs (līdz pat 600 gadiem)? Vai cilvēki un dinozauri dzīvojuši vienlaicīgi?


Tāpat tiks aplūkotas senatnē un mūsdienās lietotās ķīniešu ideogrammas un to brīnumainā saistība ar Bībeles 1. Mozus grāmatas vēstījumu.


Lekcijas autors Dr. biol. Jurģis Šuba absolvējis Latvijas Universitāti, zināšanas papildinot Helsinku, Lundas un Amsterdamas universitātē. Lektors ir kristietis pēc pārliecības, daudz pētījis Bībeli un salīdzinājis to ar citu autoru viedokļiem.


Semināru rīko biedrība „Latvijas Kristīgā Studentu Brālība” (LKSB) ar sabiedriskā labuma organizācijas statusu, kas visā Latvijā organizē diskusiju grupas, seminārus un lekcijas, kā arī tematiskas nometnes studentiem.



 

 

Estere Benderska lksb.liepaja@gmail.com tel. 27 444 924