Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece | Sabiedrisko attiecību daļa, 13.11.2014 00:00

Priecīgus Latvijas Republikas proklamēšanas svētkus!

Ceturtdienas pēcpusdienā Liepājas Universitātes mācībspēki un darbinieki pulcējās uz svinīgo sanāksmi par godu Latvijas Republikas proklamēšanas 96. gadadienai.

Tajā tika nolasīts Valsts prezidenta Andra Bērziņa apsveikums, svētku uzrunu darbiniekiem teica Liepājas Universitātes rektors Jānis Rimšāns. Savas pārdomas par Valsts svētkiem emocionālā vēstījumā izstāstīja profesore Ilze Valce, pieminot to, ka Liepājas Universitātei ir tikai 60 gadu: „Mēs esam jauna augstskola, mums viss vēl priekšā. Mums Liepājā ir jābūt savai Gaismas pilij, es ticu, ka tā ir!”

Muzikālus priekšnesumus sniedza Liepājas Universitātes sieviešu koris „Atbalss” Ilzes Valces vadībā, Tautas deju kolektīvs „Banga” un Vidējās paaudzes deju kolektīvs „Bandzenieki” Kristīnes Finkas vadībā un Jura Pavītola vadītās Mūzikas studijas audzēkņi.

Kā ierasts šajā svētku reizē tika pasniegti rektora Atzinības raksti un pateicības. Liepājas Universitātes Goda grāmatā par ilggadīgu un godprātīgu darbu tika ierakstīta Studiju daļas plānotāja Lilita Millere un Personāldaļas inspektore Dzintra Straume. Atzinības rakstus saņēma divdesmit, bet Pateicības divpadsmit Liepājas Universitātes pasniedzēji un darbinieki.


Lai Jums priecīgi Latvijas Republikas proklamēšanas svētki!



 



Foto no svinīgās sanāksmes skatīt ŠEIT.