Jaunumi:

Atpakaļ
Kristīne Timermane | Sabiedrisko attiecību daļa, 10.11.2014 00:00

Notiks LiepU Mūzikas terapijas centra atvērto durvju diena

12. novembrī no plkst. 10.00 līdz 11.30 Liepājas Universitātes Mūzikas terapijas centrā (Lielā iela 14), 121. telpā, ir atvērto durvju diena, kas notiek Eiropas Mūzikas terapijas dienas „Dzīves ritms” ietvaros.


Mūzikas terapijas centra atvērto durvju dienu aicināti apmeklēt pirmsskolas izglītības iestāžu pedagogi, logopēdi, bērnu ar īpašām/speciālām vajadzībām vecāki, studenti, kā arī ikviens interesents.


Par Eiropas Mūzikas terapijas dienu ir pasludināts 15. novembris, un tā notiek par godu Eiropas Mūzikas terapijas konfederācijas dibināšanai (1990. gada 15. novembris). Konfederācija apvieno vairāk nekā 5000 Eiropas veselības aprūpē strādājošus mūzikas terapeitus.


Eiropas Mūzikas terapijas dienās „Dzīves ritms” Eiropā tiek organizēti ar mūzikas terapiju saistīti pasākumi. Latvijā tiek rīkotas mūzikas terapijas atvērto durvju dienas, semināri, lai sniegtu iespēju jebkuram interesentam uzzināt par mūzikas terapiju kā vienu no veselības aprūpes profesijām.


Plašāka informācija: Līga Enģele, tālr. 29486479, e-pasts: liga.engele@liepu.lvhttp://www.muzikasterapija.lv/mt/, http://www.europeanmusictherapyday.com/.