Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece | Sabiedrisko attiecību daļa, 07.11.2014 00:00

Liepājas Universitātē notiek vieslekcijas par inovācijām

Šodien un rīt Liepājas Universitātē profesionālās maģistra studiju programmas ”Ekotehnoloģijas” studentiem notiek lekciju kurss „Inovāciju vadība un ekoinovācija”, kuru lasa Latvijas tehnoloģiskā centra direktors, habilitētais doktors Jānis Stabulnieks un bijusī LTC pētniece Gundega Lapiņa.

Studiju programmas „Ekotehnoloģijas” direktore Lilita Ābele par iespēju klausīties starptautiski atzītā eksperta Jāņa Stabulnieka lekcijas izsakās atzinīgi: „Šī mums ir pirmā sadarbība ar Jāni Stabulnieku, priecājos, ka mūsu sarunu rezultātā tagad notiek lekcijas studentiem. Tas noteikti ir ļoti vērtīgi.”

Jānis Stabulnieks Liepājas Universitātei dāvināja grāmatu „Inovāciju nākotne” (The Future of Innovation), kurā starp vismaz četrsimt inovāciju speciālistu no visas pasaules intervijām ir arī viņa vēstījums. Jānis Stabulnieks apgalvo: „Inovācija ir tā, kas virza cilvēces attīstību. Problēma ir tā, ka dažādās valstīs vārdu „inovācija” tulko, kā patīk, bet nav nozīmes vārdam  – ir jāveido izpratne kopumā.”