Jaunumi:

Atpakaļ
-, 05.11.2014 00:00

Jau trešo gadu pēc kārtas saliedēsies Komunikācijas vadības studenti

Liepājas Universitātes studiju programmas „Komunikācijas vadība” trešā kursa studenti jau trešo gadu pēc kārtas organizē programmas visu četru kursu saliedēšanās pasākumu „Komunikācijas vadības saliedēšanās PARTY jeb bezsakarīgi sakarīgs pasākums”, kas norisināsies š.g. 13. novembrī plkst. 20:00 Liepājas Universitātē (Lielā iela 14), 225. telpā.


Pasākuma laikā būs iespējams iegūt jaunus draugus, kontaktus un iepazīt savus potenciālos kolēģus un sadarbības partnerus. Tajā būs dažādas amizantas aktivitātes, kas sapazīstinās un saliedēs visu kursu studentus, kā arī raisīs pozitīvas emocijas. Turklāt pasākuma laikā gaidāmi arī pārsteigumi.


Saliedēšanās pasākuma organizatori aicina visus Komunikācijas vadības studentus aktīvi piedalīties, lai gūtu jaunus kontaktus un, iespējams, arī iemaņas, kas noderēs gan studējot, gan strādājot.  Šī ir arī lieliska iespēja vienkārši labi pavadītu laiku kopā ar saviem universitātes biedriem.


Plašāka informācija: Elīna Miķelsone, Liepājas Universitātes studiju programmas „Komunikācijas vadība” 3. kursa studente, tālr. 26839792, e-pasts: elina.mikelsone@inbox.lv.