Jaunumi:

Atpakaļ
-, 04.11.2014 00:00

Nora Ikstena LiepU vadīs Prozas meistardarbnīcu

21. novembrī plkst. 16:00 Liepājas Universitātē, Kūrmājas prospektā 13, 118. telpā, notiks Piejūras pilsētu literārās akadēmijas organizēta Prozas meistardarbnīca „Stāsts un Virtuves piezīmes”, kuru vadīs Noru Ikstena un Gundega Blumberga. 
Prozas meistardarbnīcu aicināti apmeklēt gan Literārās akadēmijas dalībnieki (esošie, bijušie), topošie studenti, gan ikviens interesents.
Tiem, kas apmeklēs nodarbību, jāizlasa Noras Ikstenas stāsts "Lakatiņš baltais" no stāstu krājuma "Dzīves stāsti".
Piejūras pilsētu literārās akadēmijas darbību trīs turpmākos gadus nodrošinās Kultūras Ministrijas paredzētais līdzfinansējums un reizi mēnesī ziemas mēnešos topošie literāti un citi interesenti tiksies ar interesantiem un erudītiem Latvijā un ārvalstīs dzīvojošiem autoriem, kuri vadīs seminārus, meistardarbnīcas un lasīs lekcijas par jaunākajām tendencēm prozā, dzejā, atdzejā, kā arī praktiski iesaistīs jaunos talantus dažādās ar literatūru saistītās aktivitātēs Liepājā, Ventspilī un sadarbības projektos ar Rīgu un Latgales reģionu.


Piejūras pilsētu literārās akadēmijas darbību atbalsta Latvijas Rakstnieku savienība, Liepājas Universitāte un biedrība "Via Cultura".


Meistardarbnīcai lūgums iepriekš pieteikties, rakstot uz e-pastu: ruslansabgunovs@inbox.lv vai linda.zulmane@liepu.lv.


Foto: Kristaps Kalns