Jaunumi:

Atpakaļ
| Studentu padome, 03.11.2014 00:00

LiepU gaidāms vēl nebijis pasākums – „Fakultāšu dejas”

Liepājas Universitātes (LiepU) Komunikācijas vadības 3. kurss sadarbībā ar Studentu padomi (SP) organizē vēl nebijušu pasākumu – „Fakultāšu dejas” –, kurā piedalīties varēs kā LiepU studenti, tā arī jebkurš mācībspēks un darbinieks.


„Fakultāšu dejās” katru fakultāti pārstāvēs komanda desmit cilvēku sastāvā (pieci studenti un pieci mācībspēki vai darbinieki), fakultāšu starpā sacenšoties dejā – freestyle dance battle stilā. Deju cīņas norisināsies decembrī gaidāmās Ziemassvētku balles laikā.


No 3. līdz 9. novembrim var pieteikties „Fakultāšu dejām”, aizpildot dalības anketu, kas pieejama pie visās Liepu ēkās un dienesta viesnīcā izvietotajiem plakātiem, tajā norādot vārdu, uzvārdu, fakultāti, studiju programmu, telefona numuru, e-pastu un motivāciju, kāpēc vēlies piedalīties, un iemetot to dzeltenajā urnā, kas izvietota Liepu vestibilā, Lielajā ielā 14. LiepU darbiniekiem anketā pie fakultātes jānorāda sava attiecīgā struktūrvienība.


Ja neizdodas pieteikumu nogādāt līdz urnai LiepU vestibilā, var pieteikties arī pie fakultātes atbildīgā, zvanot vai rakstot elektroniski:

  • Laura Kreināte (PSDF), e-pasts: l-aura-k@inbox.lv, tālr.nr.: 29893303
  • Alise Rude (DIF), e-pasts: alise.rude@inbox.lv, tālr.nr.: 28253684
  • Linda Kaša (HMZF), e-pasts: linda_kasa@inbox.lv, tālr.nr.: 20344333
  • Madara Šuktere (VSZF), e-pasts: madara.suktere@gmail.com, tālr.nr.: 27603797


Pēc pieteikšanās tiks nokomplektētas fakultāšu komandas un dalībniekiem tiks dota iespēja visu mēnesi līdz pat Ziemassvētku ballei mācīties pie profesionāliem Liepājas deju treneriem.


 „Fakultāšu dejas” sniegs iespēju ne tikai lieliski pavadīt laiku, bet arī iegūt jaunus draugus, iepazīt pasniedzējus no citas puses, cīnīties par vērtīgām balvām un pierādīt citiem savu un savas fakultātes daudzpusību, tāpēc esi aktīvs un piesakies!


Ja rodas kādi jautājumi par pasākumu, uz tiem atbildēs Oļesja, Kordejonoka, LiepU SP Kultūras virziena vadītāja – e-pasts olesjakordejonoka@gmail.com, tel. 28 291 599.





 

Informāciju sagatavoja:

Baiba Elste,

LiepU SP Sabiedrisko attiecību virziena vadītāja

tālr. 26203986

e-pasts: baiba.elste@inbox.lv