Jaunumi:

Atpakaļ
Kristīne Timermane | Sabiedrisko attiecību daļa, 03.11.2014 00:00

Notiks lekcija par vides aspektu pārvaldību universitātē

7. novembrī plkst. 12.00 Liepājas Universitātē (Lielā iela 14), 415. telpā, notiks Jura Bendera vadītā lekcija „Vides aspektu pārvaldība universitātē”. Lekciju apmeklēs Vides un atjaunojamo energoresursu pārvaldības un inženierijas studenti, kā arī aicināts ir ikviens interesents.


J. Benders stāstīs par pieredzi, strādājot Tempus programmā un ieviešot vides pārvaldības sistēmu astoņās Krievijas un Ukrainas universitātēs, kā arī apspriedīs, kā sadarbībā ar studentiem tika izstrādāta Vides politika un veikts Vides audits Latvijas Universitātē.


Lekcijā tiks noskaidrots, kāds ieguvums, ieviešot vides pārvaldības sistēmu augstskolā, ir studentiem, pasniedzējiem un vadībai. Varēs noskaidrot, vai ir vērts ieviest neformālu, daļēju vai vispār pieņemtu vides pārvaldības sistēmu.


Klātesošie tiks iepazīstināti arī ar jauno ISO 20121 standartu un iespējām to īstenot Liepājas Universitātē.


Juris Benders ir Liepājas Universitātes docents Dabas un inženierzinātņu fakultātē, kā arī Latvijas Universitātes vadošais pētnieks.


Lekcija notiek Ekoskolu Globālo Rīcības dienu Liepājas Universitātē un studiju programmas „Vides un atjaunojamo energoresursu pārvaldības un inženierija” kursa „Vides piesārņojuma samazināšanas tehnoloģijas” ietvaros.


Foto: foto.lu.lv