Jaunumi:

Atpakaļ
Kristīne Timermane | Sabiedrisko attiecību daļa, 31.10.2014 00:00

Interesenti aicināti tikties ar veselības tūrisma speciālistu no Ungārijas

12. novembrī no plkst. 10.00 līdz 13.30 Liepājas Universitātē (Lielā iela 14), 227. telpā, ikviens interesents, īpaši tūrisma, vides un biznesa jomā strādājošie un studenti, aicināti apmeklēt Laslo Pucko (László Puczkó) vadītās lekcijas par  veselības tūrisma attīstības tendencēm Eiropā.


Vieslektors Laslo Pucko (Ungārija) ir viens no vadošajiem veselības tūrisma jomas speciālistiem Eiropā, šajā jomā viņš vairāk nekā 20 gadus ir piedalījies dažādos projektos – pētniecībā, plānošanā, produktu izstrādē un mārketingā. Starptautisku atpazīstamību L.Pucko ir ieguvis, lasot lekcijas dažādās konferencēs un kongresos, publicējot rakstus profesionālos žurnālos, kā arī esot autors un līdzautors daudzām specializētām grāmatām par veselības tūrismu, tūrismu un viesmīlību u.tml. 2012. gadā vieslektors ir nodibinājis Veselības tūrisma laboratoriju, kā arī aktīvi darbojas citās starptautiskās tūrisma asociācijās.


Šobrīd Laslo Pucko ir Budapeštas Lietišķo zinātņu universitātes Tūrisma, atpūtas un viesmīlības skolas vadītājs.


Laslo Pucko plāno tiksies arī ar Liepājas pilsētas domes pārstāvjiem, Liepājas Universitātes studiju programmas „Biznesa un organizāciju vadība” direktori Inesi Leitāni un studiju programmas „Tūrisma vadība un rekreācija” direktori Ilzi Grospiņu, lai pārrunātu kurortoloģijas attīstības iespējas Liepājā, kā arī aktualitātes šajā jomā.


Vieslekcijas notiek, pateicoties Liepājas pilsētas domes finansiālajam atbalstam.


 

Foto: http://www.turizmusonline.hu/

http://www.connectinghealthcare.in/