Jaunumi:

Atpakaļ
Kristīne Timermane | Sabiedrisko attiecību daļa, 13.10.2014 00:00

Varēs iepazīties ar inovācijām IT nozarē

Trešdien, 15. oktobrī, plkst. 14.30 Liepājas Universitātes Dabas un inženierzinātņu fakultātē, Kr. Valdemāra ielā 4, zālē, interesenti aicināti apmeklēt pasākumu „Greeks on Wheels”, kuru rīko studentu organizācija “Microsoft Studentu partneri” Eiropas Savienības Programmēšanas nedēļas ietvaros.


No 13. līdz 17. oktobrim “Microsoft studentu partneri“ pārstāvji apmeklē dažādas izglītības iestādes Jelgavā, Saldū, Liepājā, Kuldīgā un Ventspilī. Lekcijās skolēniem un studentiem tiks stāstīts par dažādiem Microsoft tehnoloģiju jaunumiem, kā arī būs iespēja izmēģināt dažādas tehniskās ierīces un uzzināt, kā tās darbojas.


„Tāpat skolēni un studenti varēs uzzināt, ko skolas un studiju laikā var darīt, lai attīstītu savas zināšanas par tehnoloģijām. Tiks demonstrētas tādas ierīces kā planšetdatori, viedie tālruņi, Xbox OneKinect, varēs uzzināt par dažādām izstrādes platformām – "Project Siena","Project Spark", "Kodu Game Labs". Studentiem tiks stāstīts arī par iespējām veidot savu biznesu, un kādu atbalstu viņi var saņemt no Microsoft, lai īstenotu savas idejas,” piebilst organizācijas “Microsoft Studentu partneri” pārstāvis, Rīgas Tehniskās universitātes students Artūrs Zaķis.


Projekta mērķis ir popularizēt informācijas tehnoloģijas nozares inovācijas skolēnu un studentu vidū.


Plašāka informācija par Eiropas Savienības Programmēšanas nedēļu: http://codeweek.eu/ .