Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece | Sabiedrisko attiecību daļa, 10.10.2014 00:00

„Ekotehnoloģijas” studentiem notiek lekcija Liepājas domē

Šodien Liepājas Universitātes Dabas un inženierzinātņu fakultātes jaunās profesionālās maģistru programmas „Ekotehnoloģijas” studenti kopā ar lektoru no Latvijas Universitātes, ķīmijas doktoru Juri Benderu Liepājas pilsētas domē tiekas ar speciālistiem, lai aizvadītu praktiskās nodarbības. 
„Viena lieta ir pasniedzēja pieredze, cita lieta ir saistība ar praktiķiem. Kursa nosaukums ir „Vides zinātņu pārvaldība”, un mēs skatīsimies, kā pašvaldību līmenī strādā plānošana, komunikācija un citas lietas šajā jomā. Iepazīsimies ar segmentiem – ūdens, gaiss, zemes resursi un citi, un attiecīgo nodaļu darbinieki stāstīs par savu pieredzi konkrētās nozares darbā,” stāsta docents Juris Benders. 
Ekotehnoloģijas programma ir vienīgās maģistru līmeņa studijas vides zinātnēs Latvijā, kas nodrošina specializācijas iespējas vides ekonomikā, vides psiholoģijā un veselībā. ”Studenti nav veci, bet pieredzējuši. Viņu vidējais vecums ir 32 gadi un daudzi no viņiem jau strādā attiecīgā nozarē,” tā kursa pasniedzējs.