Jaunumi:

Atpakaļ
| Studentu padome, 06.10.2014 00:00

Notiks LiepU dienesta viesnīcas stāvu vecāko vēlēšanas

Lai piedalītos savas dzīves vietas kārtības uzturēšanā, Liepājas Universitātes Studentu padome (LiepU SP) aicina studentus no 6. līdz 12. oktobrim pieteikties LiepU dienesta viesnīcas stāva vecākā amatam. 


Pieteikties iespējams, rakstot uz e-pastu viesis68@gmail.comun tajā norādot vārdu, uzvārdu, studiju programmu, kursu un stāvu dienesta viesnīcā, par kuru pretendents vēlas būt atbildīgs.


Savus pieteikumus sūtīt aicināti aktīvi un atbildīgi LiepU studenti, kuru galvenie uzdevumi dienesta viesnīcā būs kārtības uzturēšana, īpašu uzmanību pievēršot koplietošanas telpām (dušām, tualetēm, virtuvei), sadarbība ar LiepU Studentu padomi, aktīva līdzdarbošanās dienesta viesnīcas sadzīves stāvokļa uzlabošanā, kā arī iekšējo pasākumu rīkošana. 


Kļūstot par dienesta viesnīcas stāva vecāko, atbildīgajam būs tiesības saņemt informāciju par dienesta viesnīcā notiekošo no dienesta viesnīcas administratora un LiepU administrācijas, pārstāvēt savā stāvā dzīvojošo studentu intereses, kā arī būt starpniekam starp stāvā dzīvojošajiem un dienesta viesnīcas un LiepU administrāciju.  Stāva vecākais no studentiem varēs pieprasīt dienesta viesnīcas iekšējo kārtības noteikumu un citu saistošo kārtības noteikumu izpildi. Visu stāvu vecākajiem par savu pienākumu atbildīgu izpildi uz studiju gadu tiek piešķirta 50% atlaide dienesta viesnīcas īres maksai.


14. oktobrī LiepU dienesta viesnīcā notiks debates, kurās visi kandidāti varēs aizstāvēt savu pozīciju un parādīt motivāciju un iemeslus, kāpēc tieši viņam būtu jākļūst par atbildīgo savā stāvā. Pēc tam notiks arī stāvu vecāko vēlēšanas, kurās par sev tīkamo kandidātu balsi varēs atdot ikviens dienesta viesnīcas iemītnieks. Plašāka informācija par debatēm un vēlēšanām vēl sekos.